25 Haziran 2023 Pazar

Tığ İşi 3 Boyutlu Battaniye yapılışı En kolay yöntem


Örgü Tasarım kanalında yeni başlayanlar için örgü dersleri, nasıl örgü örülür dersleri çeşitli ipuçları ve örgü örnekleri gösteriyoruz. Bunun dışında hafta içi her gün sabah saat 9'da örgü modeli videomuz yayınlanıyor.

 Her hafta 1 yeni örgü modeli hazırlıyoruz ve bunu hafta içi her gün bölüm bölüm, ilk ilmekten son dikişe kadar sizlere en ince ayrıntısı ve püf noktalarına kadar anlatıyoruz. Kanalımızda bebek için örgü modeller, bebek ceketleri, bebek tulumları, bebek yelekleri, örgü elbiseler, çeşitli jile modelleri, patik modelleri, bebek için etek modelleri, bere modelleri, atkı ve bere modelleri, mont ve battaniye modelleri hazırladık ve hazırlamaya devam ediyoruz.

 Eğer videolarımızı beğeniyorsanız videonun alt kısmında bulunan beğenme butonuna baskmayı ve yeni videoları kaçırmamak için kanalımıza ücretsiz olarak abone olmayı unutmayın. Son olarak videomuzun altına yazdığınız her yorumu okuyoruz ve sorularınıza cevap veriyoruz. Bu yüzden aklınıza takılan her türlü soru yorumlar bölümünden bize sorabilirsiniz.

On the Knitting Design channel, we show you knitting lessons for beginners, how to knit lessons, various tips and knitting examples. Apart from this, our knitting model video is published at 9 am every weekday.

  We prepare 1 new knitting pattern every week and we explain it to you every weekday, section by section, from the first stitch to the last stitch, down to the finest details and tricks. We have prepared and continue to prepare knitted models for babies, baby jackets, baby rompers, baby vests, knit dresses, various gilet models, booties models, skirt models for babies, beret models, scarf and beret models, coats and blankets on our channel.

  If you like our videos, don't forget to press the like button at the bottom of the video and subscribe to our channel for free so you don't miss new videos. Finally, we read every comment you write under our video and answer your questions. Therefore, you can ask us any questions you may have in the comments section.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder